De Optimist Online Magazine

GO! Kinderopvang


Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Peuterspeelzaal

GO! Kinderopvang biedt in de buurt van onze school opvang bij KDV het Penseel voor kinderen van 0 – 4 jaar, bij PSZ de Koppoter voor kinderen van 2 tot 4 jaar en bij BSO het Penseel en BSO Picasso voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

KDV het Penseel – Hildo Kropstraat 10
Als u werkt of studeert is het belangrijk dat uw kind goed wordt opgevangen. GO! Kinderopvang verzorgt de opvang voor baby’s en peuters vanaf zes weken tot het moment dat uw kind naar school gaat. Het is belangrijk dat het kinderdagverblijf een veilige en geborgen plek is, waar u met een gerust hart uw kind achterlaat.

PSZ de Koppoter – Hildo Kropstraat 8
PSZ de Koppoter is een VVE peuterspeelzaal. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse educatie. Dit betekent dat het aanbod speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Er is een intensieve samenwerking tussen de peuterspeelzaal en de Optimist. We werken samen aan de ontwikkeling van uw kind. De overstap van peuter naar kleuter gaat spelenderwijs.

BSO het Penseel – Hildo Kropstraat 10
BSO Picasso – Thérèse Schwartzestraat 45

Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij het Penseel en Picasso kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er zijn wekelijks speciale activiteitenprogramma’s, óók in de vakanties!

Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op de website www.go-kinderopvang.nl. U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groepen. Op onze website kunt u direct een rondleiding aanvragen.

GO! Kinderopvang
Postbus 2052, 8203 AB Lelystad
Telefoon 0320 – 294 900
E-mail info@go-kinderopvang.nl
Basisschool De Optimist | Hildo Kropstraat 20 | 1328 BC Almere Tel: 036 - 536 90 60